Puška SVD Dragunov – expanzné zbrane

Zbrane a špeciálne strelné zbrane sú v detstve záľubou takmer každého chlapca. U niektorých časom táto záľuba opadá, u iných naopak narastá a prechádza do celoživotnej vášne. Chlapci dospievajú, menia sa v mužov a neskôr otcov rodín. Takíto ľudia už vzhľadom na bezpečnosť svojich ratolestí už nechcú mať doma funkčné zbrane, ale často chcú mať doma aspoň nefunkčnú repliku alebo expanzné zbrane.

expanzné zbrane

Expanzné zbrane – záľuba mnohých mužov

U mňa je to trošku inak, zbrane mám veľmi rád. Avšak mám k nim aj prirodzený rešpekt, preto som sa rozhodol pre expanzné zbrane, konkrétne pušku. S touto puškou môžem zažiť pocit streľby ako z pravej pušky, avšak bez pocitu ohrozenia seba alebo svojho okolia.

Expanzné zbrane cez internet

Mojim snom bola vždy puška SVD Dragunov vyrábaná v Sovietskom zväze. Keďže podmienkou pre kúpu expanzných zbraní je dosiahnutie veku 18 rokov, tak som si musel chvíľu počkať. Hneď po oslave narodenín som začal riešiť kde si ju čo najlacnejšie a najrýchlejšie zaobstarať. Ako člen Klubu vojenskej histórie som sa na možnosť nákupu a odporúčanie spýtal ostatných z klubu. Väčšinou mi odporúčali, že expanzné zbrane môžem kúpiť cez internet od niektorej zo známych a overených firiem. Ja som sa rozhodol pre AFG.sk. Na ich stránkach som našiel všetky informácie, ktoré som potreboval veľmi jednoducho. Aj objednávka bola vybavená rýchlo a pohodlne z domu. O pár dní mi už zvonil pri dverách kuriér s mojou puškou.

expanzné zbrane

Expanzná puška SVD Dragunov kal.7,62x54R

Pušku som hneď rozbalil a presvedčil sa, že všetko je ako má byť. Už teraz sa teším ako ju na najbližšej akcii klubu vyskúšam a budem z nej strieľať slepými nábojmi.

No Responses

Komentovať